Home » Metaaltechniek Goes, Middelburg, Vlissingen Bel nu » 0166 - 60 91 91

Kwaliteit is een constante voor metaaltechniek in Goes, Middelburg en Vlissingen

U bent zeker van de opperste nauwkeurigheid bij Metaaltechniek Tholen!

Metaaltechniek Tholen zorgt zelf voor de opleiding van haar personeel. Als leerbedrijf erkend door SOM (Stichting Opleidingen Metaal) hebben wij een nauwe samenwerking met de Stichting Vakopleidingen Metaal. In de bediening van hi-tech apparaten zijn onze medewerkers altijd goed geschoold. Wij leveren kwaliteit in metaaltechniek in Goes, Vlissingen en Middelburg en voeren een actief kwaliteitsbeleid. In Tholen staat de bedrijfshal waar we bewerkingen van RVS, kunststof, titanium en staal uitvoeren voor metaalbewerking. In Goes, Middelburg en Vlissingen kunt u als eindgebruiker of tussenleverancier complex onderdelen nodig hebben, bijvoorbeeld in metaal of RVS. Met computergestuurde werktuigmachines (CNC) maken wij deze. Als u dat wenst op maat.

Voor kwaliteitsproducten in metaal neemt u contact op met ons metaalbewerkingsbedrijf. Ons email-adres is info@metaaltechniektholen.nl en ons telefoonnummer: 0166 – 609191.

Op zoek naar kwaliteitsmetaalbewerking in Vlissingen, Middelburg of Goes? In Zeeland en West-Brabant is Metaaltechniek Tholen uw metaalbewerkingsbedrijf

Wat wij voor u doen:

Hoe wij dat doen:

Kennismakingsgesprek met ons bedrijf? Neem contact op

Met eindgebruikers en tussenleveranciers in de metaalbewerking in Middelburg, Vlissingen of Goes willen wij graag kennis maken. Wilt u dat ook? Vraag bij Metaaltechniek Tholen een kennismakingsgesprek aan. Op ons aanvraagformulier of via email info@metaaltechniektholen.nl of telefonisch op 0166 – 609191. Wij helpen u met advies op maat.


Interessant? Deel deze pagina

Meer interessante pagina's: Metaalbewerking Goes, Middelburg, Vlissingen - Metaaltechniek Goes, Middelburg, Vlissingen - Metaalbewerking Bergen op Zoom, Roosendaal, Breda - Metaaltechniek Bergen op Zoom, Breda - Cnc frezen Goes, Middelburg, Vlissingen - Cnc frezen Bergen op Zoom, Roosendaal, Breda - Metaalbewerkingsbedrijf