Home » Metaaltechniek Bergen op Zoom, Breda Bel nu » 0166 - 60 91 91

Kwaliteit in metaaltechniek is waar wij voor staan in Bergen op Zoom en Breda

Zeker van nauwkeurigheid bij Metaaltechniek Tholen!

Metaaltechniek Tholen zorgt intern voor de personeelsopleiding. Als erkend leerbedrijf door SOM (Stichting Opleidingen Metaal) hebben wij nauwe samenwerking met Stichting Vakopleidingen Metaal. Daardoor zijn onze medewerkers In de bediening van hi-tech apparaten altijd goed geschoold. Wij zorgen voor de beste kwaliteit in metaaltechniek in Breda en Bergen op Zoom. Wij voeren een proactief kwaliteitsbeleid. In Tholen op het industrieterrein staat onze bedrijfshal waar we metaalbewerkingen uitvoeren. In Breda of Bergen op Zoom kunt u als eindgebruiker of tussenleverancier moeilijke onderdelen nodig hebben in metaal of RVS. Met onze speciale computergestuurde werktuigmachines (CNC) maken wij deze voor u op maat.

Voor kwaliteitsproducten neemt u contact op met ons. Het email-adres is info@metaaltechniektholen.nl en het telefoonnummer: 0166 – 609191.

Op zoek naar erg goede metaalbewerking in Breda of Bergen op Zoom? In Zeeland en West-Brabant is dat Metaaltechniek Tholen

Wat wij voor u doen:

Hoe wij dat doen:

Interesse in een kennismakingsgesprek over metaaltechniek? Neem contact op

Wij willen graag kennis maken met eindgebruikers en tussenleveranciers in de metaalbewerking in Bergen op Zoom of Breda. Wilt u dat ook? Vraag bij Metaaltechniek Tholen een gesprek aan. Op ons aanvraagformulier, via email info@metaaltechniektholen.nl of telefonisch op 0166 – 609191. Wij staan voor u klaar en helpen u graag met advies op maat.


Interessant? Deel deze pagina

Meer interessante pagina's: Metaalbewerking Goes, Middelburg, Vlissingen - Cnc frezen Goes, Middelburg, Vlissingen - Metaalbewerking Bergen op Zoom, Roosendaal, Breda - Metaaltechniek Bergen op Zoom, Breda - Metaalbewerkingsbedrijf - Metaaltechniek Goes, Middelburg, Vlissingen - Cnc frezen Bergen op Zoom, Roosendaal, Breda