Home » Metaalbewerking Goes, Middelburg, Vlissingen Bel nu » 0166 - 60 91 91

Kwaliteit is een constant gegeven voor metaalbewerking in Goes, Middelburg en Vlissingen

Bij Metaaltechniek Tholen frezen of draaien we met de grootste nauwkeurigheid!

Metaaltechniek Tholen leidt zelf het personeel op. Als SOM (Stichting Opleidingen Metaal) erkend leerbedrijf werken wij samen met de Stichting Vakopleidingen Metaal. Onze medewerkers zijn altijd goed geschoold en thuis in vaardigheden om hi-tech apparaten te bedienen. Wij leveren kwaliteit in metaalbewerking in Breda, Roosendaal en Bergen op Zoom. Metaaltechniek Tholen voert een actief beleid als het gaat om kwaliteitswerk. Sinds 1994 zijn wij gespecialiseerd in machinale bewerkingen van staal, RVS, kunststoffen en titanium. In Tholen staat de bedrijfshal die in alles uitstekend is geoutilleerd op het gebied van CNC draaien en frezen voor metaalbewerking. In Breda, Roosendaal of Bergen op Zoom hebben eindgebruikers en tussenleveranciers ook lastig te maken metalen of RVS onderdelen nodig. Met onze computergestuurde werktuigmachines (CNC) maken wij deze op maat voor u.

Neem contact op met ons metaalbewerkingsbedrijf en wij helpen u verder. Ons email-adres is info@metaaltechniektholen.nl en ons telefoonnummer: 0166 – 609191.

Waar moet u zijn voor machinale metaalbewerking in Roosendaal, Breda of Bergen op Zoom? Metaaltechniek Tholen is uw metaalbewerkingsbedrijf in Zeeland en West-Brabant

Wat wij voor u doen:

Hoe wij dat doen:

Kennis maken met ons bedrijf? Vraag vandaag meer info

Bent u tussenleverancier of eindgebruiker in de metaalbewerking in Bergen op Zoom, Breda of Roosendaal? En wilt u kennis maken met ons bedrijf? Vraag vrijblijvend bij Metaaltechniek Tholen om een kennismakingsgesprek of offerte met ons aanvraagformulier. Ook via email info@metaaltechniektholen.nl of telefoon 0166 – 609191 kunt u ons makkelijk bereiken voor advies op maat.


Interessant? Deel deze pagina

Meer interessante pagina's: Cnc frezen Bergen op Zoom, Roosendaal, Breda - Metaalbewerkingsbedrijf - Metaaltechniek Bergen op Zoom, Breda - Cnc frezen Goes, Middelburg, Vlissingen - Metaalbewerking Goes, Middelburg, Vlissingen - Metaaltechniek Goes, Middelburg, Vlissingen - Metaalbewerking Bergen op Zoom, Roosendaal, Breda