Home » Metaalbewerking Bergen op Zoom, Roosendaal, Breda Bel nu » 0166 - 60 91 91

Voor metaalbewerking in Bergen op Zoom, Roosendaal en Breda moet u bij Metaaltechniek Tholen zijn

CNC frezen met de grootste nauwkeurigheid!

Metaaltechniek Tholen bestaat sinds 1994. En sinds die tijd zijn wij gespecialiseerd in machinale bewerkingen van RVS, staal, titanium en kunststoffen. Op het industrieterrein Welgelegen, Tholen, staat de bedrijfshal die alles heeft op het gebied van CNC frezen en draaien voor metaalbewerking. In Breda, Roosendaal of Bergen op Zoom hebben tussenleveranciers en eindgebruikers ook complexe onderdelen nodig in RVS, metaal of andere materialen. Deze maken wij met onze computergestuurde werktuigmachines (CNC). Indien gewenst op maat, want onze medewerkers zijn uitstekend opgeleid en ervaren in de bediening van onze hi-tech apparaten. Wij leveren altijd een kwaliteitsproduct metaalbewerking in Breda, Roosendaal en Bergen op Zoom.

Voor kwaliteitsproducten neemt u contact op met ons metaalbewerkingsbedrijf. Het telefoonnummer is: 0166 – 609191 of email-adres: info@metaaltechniektholen.nl. Wij helpen graag met metalen kwaliteits componenten op maat.

Machinale metaalbewerking in Roosendaal, Breda of Bergen op Zoom nodig? Uw metaalbewerkingsbedrijf in Zeeland en West-Brabant is Metaaltechniek Tholen

Wat wij voor u kunnen doen:

Hoe wij dat voor u doen:

Vraag vandaag nog uw prijs aan

Metalen onderdelen nodig in de metaalbewerking in Bergen op Zoom, Breda of Roosendaal? Vraag vandaag bij Metaaltechniek Tholen vrijblijvend uw prijs aan met ons aanvraagformulier. Wij zijn makkelijk te bereiken via email info@metaaltechniektholen.nl. En voor directe vragen belt u 0166 – 609191. Wij geven u graag advies op maat.


Interessant? Deel deze pagina

Meer interessante pagina's: Cnc frezen Bergen op Zoom, Roosendaal, Breda - Metaaltechniek Goes, Middelburg, Vlissingen - Cnc frezen Goes, Middelburg, Vlissingen - Metaalbewerkingsbedrijf - Metaalbewerking Goes, Middelburg, Vlissingen - Metaaltechniek Bergen op Zoom, Breda - Metaalbewerking Bergen op Zoom, Roosendaal, Breda