Home » Cnc frezen Goes, Middelburg, Vlissingen Bel nu » 0166 - 60 91 91

Voor CNC frezen in Goes, Middelburg en Vlissingen moet u zijn bij Metaaltechniek Tholen

CNC frezen op maat en met de grootste nauwkeurigheid!

Sinds 1994 is metaalbewerkingsbedrijf Metaaltechniek Tholen gespecialiseerd in machinale bewerking van kunststoffen, RVS, staal en titanium. Onze bedrijfshal op industrieterrein ‘Welgelegen’ is modern en volledig uitgerust op het gebied van CNC draaien en CNC frezen. In Vlissingen, Middelburg of Goes hebben tussenleveranciers en eindgebruikers ook complexe onderdelen in metaal of RVS nodig. Wij maken deze op maat op ons computergestuurde machinepark. De medewerkers van Metaaltechniek Tholen zijn thuis in de bediening van hi-tech apparatuur en goed opgeleid. Gegarandeerd dat wij u altijd een kwaliteitsproduct leveren. Dat levert tevreden klanten bij het CNC draaien en CNC frezen in Middelburg, Goes en Vlissingen.

Contact opnemen met ons metaalbewerkingsbedrijf is eenvoudig. Ons telefoonnummer is 0166 – 609191. Bij een vraag via de email info@metaaltechniektholen.nl reageren wij snel. Wij helpen u graag met uw allerhande metalen componenten op maat.

CNC frezen in Goes, Vlissingen of Middelburg nodig? Metaaltechniek Tholen ligt centraal in Zeeland en West-Brabant

Waarom kiest u als tussenleverancier of eindgebruiker voor Metaaltechniek Tholen? De voordelen op een rij:

Uw offerte vraagt u nu aan

Heeft u ook metalen onderdelen nodig in Middelburg, Goes of Vlissingen, die wij met CNC frezen kunnen vervaardigen? Vraag uw offerte aan met ons aanvraagformulier. Ook via de email info@metaaltechniektholen.nl zijn wij te bereiken. Met een directe vraag kunt u het best bellen op 0166 – 609191. Wij hopen u van dienst te mogen zijn.


Interessant? Deel deze pagina

Meer interessante pagina's: Metaaltechniek Bergen op Zoom, Breda - Cnc frezen Goes, Middelburg, Vlissingen - Metaalbewerking Bergen op Zoom, Roosendaal, Breda - Metaalbewerkingsbedrijf - Metaaltechniek Goes, Middelburg, Vlissingen - Cnc frezen Bergen op Zoom, Roosendaal, Breda - Metaalbewerking Goes, Middelburg, Vlissingen