Home » Cnc frezen Bergen op Zoom, Roosendaal, Breda Bel nu » 0166 - 60 91 91

Voor CNC frezen in Bergen op Zoom, Roosendaal en Breda moet u bij Metaaltechniek Tholen zijn

CNC frezen met de grootste nauwkeurigheid!

Sinds 1994 is Metaaltechniek Tholen gespecialiseerd in machinale bewerkingen van RVS, staal, titanium en kunststoffen. Het bedrijfspand op het industrieterrein ‘Welgelegen ’in Tholen is volledig geoutilleerd op het gebied van CNC draaien en CNC frezen. In de regio Breda, Roosendaal of Bergen op Zoom hebben diverse bedrijven ook veelal complexe onderdelen nodig in metaal, RVS of andere materialen. Wij kunnen op onze computer gestuurde werktuigmachines (CNC) een zeer breed scala aan producten voor u op maat vervaardigen. Onze medewerkers zijn goed opgeleid, deskundig en thuis in de bediening van hi-tech apparatuur, zodat wij u altijd een kwaliteitsproduct kunnen leveren. De grote nauwkeurigheid van CNC draaien en CNC frezen, zorgt in Roosendaal, Bergen op Zoom en Breda voor tevreden klanten.

U kunt zeer eenvoudig contact opnemen met ons metaalbewerkingsbedrijf. Ons telefoonnummer is 0166 – 609191 of stuur ons een email info@metaaltechniektholen.nl. Wij helpen graag met uw metalen componenten op maat.

CNC frezen in Roosendaal, Breda of Bergen op Zoom nodig? Kies voor een centraal gelegen metaalbewerkingsbedrijf in Zeeland en West-Brabant

De voordelen van Metaaltechniek Tholen op een rij:

Vraag vandaag nog uw offerte

Heeft u ook metalen onderdelen nodig in Bergen op Zoom, Breda of Roosendaal, die wij door middel van CNC draaien en CNC frezen kunnen vervaardigen? Vraag vandaag vrijblijvend uw offerte aan met het aanvraagformulier. Ook via email info@metaaltechniektholen.nl zijn wij makkelijk te bereiken en voor directe vragen belt u 0166 – 609191. Wij helpen u graag, met advies op maat.


Interessant? Deel deze pagina

Meer interessante pagina's: Metaalbewerkingsbedrijf - Metaaltechniek Bergen op Zoom, Breda - Metaalbewerking Goes, Middelburg, Vlissingen - Cnc frezen Goes, Middelburg, Vlissingen - Cnc frezen Bergen op Zoom, Roosendaal, Breda - Metaalbewerking Bergen op Zoom, Roosendaal, Breda - Metaaltechniek Goes, Middelburg, Vlissingen